Älykkäin teknologia, paras pesutulos – autonpesun tulevaisuus tässä ja nyt

SmartCare on maailman johtavan autonpesukonevalmistajan, WashTecin lippulaivatuote, joka vie autonpesun täysin uudelle tasolle.

SmartCare on suunniteltu vastaamaan autonpesun korkeimpiin vaatimuksiin ja se yhdistää huipputeknologian ja käyttäjäystävällisyyden. SmartCare tarjoaa autopesulalle älykkäät ratkaisut, jotka varmistavat maksimaalisen suorituskyvyn ja luotettavuuden.

Älykäs teknologia takaa parhaan pesutuloksen ja asiakaskokemuksen

SmartCare hyödyntää kehittynyttä sensoriteknologiaa, joka tunnistaa tarkasti auton muodot ja mitat. Tämä innovaatio varmistaa erinomaisen pesutuloksen joka kerta, vähentäen vahinkojen riskiä ja maksimoiden pesutehon. SmartCaren intuitiivinen käyttöliittymä tekee sen käytöstä yksinkertaista. Pesuohjelmat voidaan räätälöidä auton tyypin, likaantumisasteen ja asiakkaiden toiveiden mukaan, tarjoten täydellisen pesuratkaisun kaikille ajoneuvoille.

SmartCare vie autonpesun täysin uudelle tasolle

Markkinoiden tehokkain korkeapainepesu

Erittäin tehokas esipuhdistus saavutetaan voimakkaan TurboJet-suihkun ja TurboNozzles-suuttimien avulla. Pyörivät pistesuihkusuuttimet varmistavat täydellisen esipuhdistuksen tehokkaalla korkeapainesuihkulla.

Pesuaineen optimaalinen kohdistus

Kääntyvien suihkusuuttimien ansiosta SmartCare varmistaa optimaalisen kohdistuksen ja tasaisen vaahdon levittymisen kaikille pinnoille, olipa kyseessä pieni tai suuri ajoneuvo.

Korkealaatuinen harjapesu

SmartCare hyödyntää huipputeknologiaa, kuten FlexControl 2.0 -harjajärjestelmää, joka mukautuu ajoneuvon muotoihin. MultiFlex 2.0 takaa täydellisen puhtauden myös vaikeapääsyisillä alueilla. Tehokkaat kuivausratkaisut kuivattavat ajoneuvot nopeasti, tehden asiakaskokemuksesta parhaan mahdollisen.

Kemikaaliannostus mukautuu automaattisesti pesun tarpeisiin

SmartCare yhdistää ensiluokkaiset kemikaalit ja täydellisen vaahdon levityksen, luoden todellisen elämyskokemuksen. SmartCare tarjoaa älykkään kemikaalien annostelun, joka sopii täydellisesti jokaiseen pesuprosessiin ja varmistaa optimaaliset tulokset.

Tehokas kuivaus viimeistelee pesun

Optimoidun ilmavirran ja maksimaalisen tehokkuuden ansiosta SmartCare kuivaa ajoneuvot nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan ennen.

Innovatiiviset etäohjaustoiminnot

SmartCare tarjoaa etäyhteyden laitteen valvontaan ja hallintaan. RemoteAccess- ja RemoteMonitoring-toiminnot mahdollistavat kaikkien tärkeiden tietojen seuraamisen, kuten pesuluvut, energiankulutuksen ja kemikaalikulutuksen. Lisäksi RemoteAssist ja RemoteDiagnosis tarjoavat nopean vianmäärityksen ja asiantuntevan etähuollon – vähentäen käyttökatkoja.

SmartCare on kaikin tavoin edelläkävijä

SmartCare on suunniteltu yksinkertaisesti paremmaksi. Tämä edistyksellinen autonpesukone nostaa autopesulasi tehokkuuden, asiakastyytyväisyyden ja tuottavuuden täysin uudelle tasolle.

Kerromme mielellämme lisää SmartCaren älykkäistä ominaisuuksista ja miten se voi viedä juuri teidän autopesulanne täysin uudelle tasolle.

Ota yhteyttä>>

 

 

 

 

×